Vissza a főoldalra

SZEMÜVEGKÉSZÍTÉS

A TÓBIÁS OPTIKA 65 éves működésével, a jó minőség elkötelezett híve. A szemüvegkészítés nálunk, a JÓ LÁTÁST és a JÓ MEGJELENÉST jelenti.

GYERMEK, -TINI, -DIÁK pacienseinket több évtizede kiemelten kezeljük. Számukra főleg a súlyt, az orrnyeregterhelést, minimalizáljuk. Mi törekszünk, a legnagyobb SZEMÜVEGKERET választékot megteremteni. Baby kortól a kis iskolás korig, a TINI korosztálytól az egyetemistákig nagy kínálatot teremtünk.

Ma már több vizsgálati eredmény, speciális könnyű, vékony lencsékből elérhető. A TÓBIÁS OPTIKA 1949 óta a vékony könnyű lencsék specialistája, Így mi a kort megelőzve a szemüvegkészítésben mindig élen jártunk.

A szemüvegkeret kiválasztásakor optimalizáljuk a szemüveg lencsék méretét, VASTAGSÁGÁT, SÚLYÁT. A szemüvegkészítés szépsége, szakmai kihívás, az ANATÓMIAI illesztés a jó szemüvegkeret kiválasztás. FELNŐTEK részére a precizitás, a jó közérzet, a munkahelyi látáskomfort az első. SZÁMITÓGÉPES MUNKAHELYEKHEZ külön szemüveg készítését kínáljuk. Ismerje meg a DEGRESSZÍV SZEMÜVEGEKET. Ezzel az éleslátását, az olvasó távolságtól kiszélesítjük a számítógépes feladatok elvégzéséig.

A TÖBBFÓKUSZÚ, BIFOKÁLIS, MULTIFOKÁLIS, PROGRESSZÍV SZEMÜVEGEKET nagy precizitással készítjük. Egyénre szabott ún. INDIVIDUÁLIS LENCSE VÁLASZTÁS AZ ALAPJA, annak, hogy pacienseink elégedettek.

Közel harminc éve gyártunk ilyen magas szolgáltatást nyújtó szemüvegeket, mindig az új generációs anyagok felhasználásával.

Keresse ÖN is a TÓBIÁS OPTIKA GONDOSAN KÉSZÜLT, SZÉP SZEMÜVEGEIT!

szemüvegkeret   |    szemüveglencse   |    kontaktlencse   |    szolgáltatásaink   |    ismertetők   |    média   |    elérhetőségeink
© Tobiás Optik Kft. Design: ArtWeb