Vissza a főoldalra

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ, BEVEZETŐ A SZEMÜVEGLENCSÉKRŐL
Az új, modern, szemüveglencséket, gyermekszemüvegeket a XXI. század kutatási eredményei alapján készítjük.

A TÓBIÁS OPTIKA a modern, új szemüveglencséket, gyermekszemüvegeket könnyített-, vékonyított szemüveglencsék alapanyagaiból, esztétikusabb, szebb kivitelben gyártja.

A könnyű-, vékony-, könnyített-, vékonyított modern szemüveglencsék, a XXI. század tudományos eredményei alapján, az új modern alapanyagokból nálunk már megrendelhetők!

Az informatikai forradalom, a számítógépes munkahelyek, a szem, a látás, a látóidegek túlterhelése, a monitor előtt dolgozók, a MONITOR ELŐTT sok időt eltöltők érdekében és védelmében, a kutatók-fejlesztők kidolgozták, a legújabb szemüveglencse alapanyagokat és szemüveglencse gyártó technológiákat.


Az új szemüveglencsék növelik a látásteljesítményt, mert több korosztálynak, több távolságra biztosítanak éleslátást.

Az egyfókuszú szemüveglencséket, speciális új védőrétegekkel látjuk el.

A kiterjesztett éleslátást biztosító szemüveglencsék (munkaszemüvegek) két távolságra és a többfókuszú, többfunkciós multifokális szemüveglencsék, három távolságra biztosítanak éleslátást.

A magas törésmutatójú, extra vékony szemüveglencsék alapanyagai, a magas dioptria tartományban is vékonyabb, szebb szemüveglencsék gyártását biztosítják.
Ezzel a technológiával elegánsabb, szebb szemüvegeket készítünk a -5.00 dioptriától a -18.00 dioptria értékhatárig.

szemüvegkeret   |    szemüveglencse   |    kontaktlencse   |    szolgáltatásaink   |    ismertetők   |    média   |    elérhetőségeink
© Tobiás Optik Kft. Design: ArtWeb