Vissza a főoldalra

kontaktlencse, tórikus kontaktlencse (CYL)

A kontaktlencse viselés, a kontaktlencse illesztés, a kontaktlencse kiválasztása a kontaktlencse típusainak ismerete, kontaktológusi, szakmai felkészültséget, maximális tanácsadói lelkiismeretet igényel.

A TÓBIÁS OPTIKA a kontaktlencse bölcsőjénél, jelentős részvétellel, az első kemény kontaktlencsék megszületésénél már 1960-as évektől szakmai sikereket könyvelhet el.

A kontaktlencse fajták száma, mai kínálata, rövid időn belül megtöbbszöröződött, elérhetősége megrendelhetősége, kontroll nélkül leegyszerűsödött.

A kontaktlencse viselő nem gondol arra, hogy számára többször kereskedelmi szempontok alapján és nem szakmai szempontok alapján kínálnak, illesztenek (ajánlanak) kontaktlencséket. A kontaktlencse viselés, a napi hordási idő betartása, nagy figyelmet és fegyelmet igényel. A Kontaktlencsék túlhordása, szinte mindennapos!

A kontaktlencse túlhordásnál, a szabálytalan viselésnél, a gondatlan ápolásnál, a szem, a szaruhártya kiszáradása, a szem begyulladása sok veszélyt jelent!!!

Gondoljon a higiéniára, a tisztántartásra, a kontaktlencse ápolására, az ápolószer használatára, a tárolótok gyakori cseréjére!


Ma már a "Cyl" korrekcióval rendelkező szemüvegesek is élvezhetik a kontaktlencséjüknél is a "Cyl" kikorrigálását az Un. TÓRICUS kontaktlencsékkel. Próbálja ki ÖN is!!!


Megbízható szakértői segítségnyújtás, tanácsadás, kontaktlencse viselőknek a 65 éve működő TÓBIÁS OPTIKÁTÓL.

szemüvegkeret   |    szemüveglencse   |    kontaktlencse   |    szolgáltatásaink   |    ismertetők   |    média   |    elérhetőségeink
© Tobiás Optik Kft. Design: ArtWeb